Meeting

Organiseer een bedrijfsmeeting voor je medewerkers, bestuursleden of klanten

Of je nu een vergadering met je team op een originele manier wil aanpakken of een meeting met honderden (internationale) deelnemers wil organiseren, TRUE Bruges is de juiste partner. Elk bedrijf is anders, en dus is ook elke meeting anders.

Daar spelen we op in met onze organisatorische expertise en groot netwerk van leveranciers. Zowel voor de logistiek, aankleding, catering en een originele activiteit mag je op TRUE vertrouwen.

True bruges FBT congres brugge dukes palace meeting

Hoe maakt TRUE een verschil voor jouw meeting?

Als full-servicebureau spenderen we veel aandacht aan de details. Zo vindt jouw meeting plaats op de beste locatie, is je bedrijfslogo voldoende aanwezig, voorzien we koffiebreaks met net dat tikkeltje meer ... Het zakelijke gedeelte van je meeting zit erop?

Dan voorzien we natuurlijk wat fun, zoals een diner of concert. Wie zegt dat een meeting geen incentive gehalte mag hebben? Van zodra je gasten aankomen, kan jij je zorgeloos focussen op de meeting. TRUE gaat steeds the extra mile om er een succes van te maken en kijkt steeds om ook van elke meeting een groepsmoment te maken.

Ontdek onze geslaagde meetings

Nog geen idee welke richting je met je meeting wil uitgaan? Snuister door onze vorige realisaties hieronder.

Meeting beeld groot 2

Wat zijn de opties?

Wil je je meeting live, hybride of virtueel houden? Krijg je internationale gasten over de vloer en zoek je een gepast hotel? Wil je je meeting afsluiten met een activiteit, maar weet je niet welke? We bespreken wat er mogelijk is en houden daarbij steeds rekening met je wensen, budget en bedrijfsimago.

Meer weten? Contacteer ons