Caterpillar meeting in Brugge

Meeting in Werelderfgoedstad Brugge

Een Meeting in Brugge organiseren

We waren verheugd dat Caterpillar Brugge koos als de perfecte locatie voor hun bijeenkomst. De charme van Brugge wordt versterkt door het feit dat alles op wandelafstand ligt: van comfortabele hotels tot inspirerende vergaderlocaties, en van sfeervolle dinermogelijkheden tot leuke activiteiten voor deelnemers na het seminarie. Deze UNESCO-werelderfgoedstad biedt niet alleen een indrukwekkende historische achtergrond, maar ook een totaalbeleving met enthousiaste en professionele leveranciers die zich inzetten voor het succes van uw evenement. Geniet van de perfecte combinatie van zakelijke excellentie en ontspanning in het hart van deze unieke stad.

AF Fotografie AFF 0027

Crowne Plaza Brugge

In Brugge vind je talloze geweldige hotels met uitstekende vergaderfaciliteiten, waaronder het prachtige Crowne Plaza Brugge. Dit hotel, gelegen in het hart van de stad met een uniek uitzicht op het Burgplein, biedt niet alleen een inspirerende vergaderomgeving, maar ook de perfecte uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Brugge te bieden heeft.

De charme van Brugge nodigt uit tot ontspannen wandelingen, en vanuit deze hotels bereiken we moeiteloos alle restaurants, locaties en activiteiten die onze vergadering nog specialer maken. De combinatie van comfortabele accommodaties, moderne vergaderfaciliteiten en de pittoreske omgeving maakt Brugge niet alleen een ideale plek voor zakenbijeenkomsten, maar ook voor het verkennen van de stad en het ervaren van haar unieke charme.

True Bruges Crowne Plaza seminarie Brugge