Incentive

Zet je medewerkers en klanten in de bloemetjes met een incentive in Brugge

Mix business met pleasure en organiseer een incentive of bedrijfsuitje in Brugge voor je klanten of medewerkers. Dankzij een incentive motiveer je medewerkers en beloon je hen voor goede prestaties. Maar je kan ook jarenlange klanten of leveranciers bedanken voor hun vertrouwen. Hoe dan ook, TRUE maakt er iets onvergetelijks van.

Voor jouw incentive maken we alles mogelijk

Trouwe klanten en gedreven medewerkers mogen beloond worden. Dat kan bijvoorbeeld met een uitstapje, een mooi diner, een stadswandeling of een bedrijfsuitje. We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen, en stellen dan een incentive op maat samen. Dat gaat van een verwenweekend, een culinaire wandeling of een personeelsfeest met alle medewerkers, dat allemaal in het wondermooie Brugge. Alles is mogelijk!

De expertise in huis

Het TRUE-team zet alles op alles om van de incentive een topervaring te maken. Daarvoor beschikken we over verschillende troeven: kennis van bijzondere locaties, cateraars van wereldniveau, en een uitgebreid netwerk van gidsen, lokale ondernemers en kunstenaars.

True Bruges Adornes diner mice brugge event

Ontdek onze geslaagde incentives 

Nog geen idee welke richting je met je incentive of bedrijfsuitstap wil uitgaan? Snuister door een aantal van onze vorige realisaties hieronder.

TRUE is expert in de organisatie van boeiende excursies, exclusieve diners en stijlvolle themafeesten. Plan een kennismakend gesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw incentive.

NEEM CONTACT OP