Feestelijk diner in het Adornes stadspaleis

Feestelijk diner in het Adornes stadspaleis

Een fundamenteel onderdeel van elke incentive is een unieke diner ervaring. Hier kozen we voor het unieke decor van het Adornes stadspaleis, een historisch juweel in Brugge die een betoverende sfeer biedt voor een onvergetelijke avond. De rijke geschiedenis van het paleis vormt zo decor voor een unieke avond voor je medewerkers, relaties of klanten.

Voorprogramma: Concert in de Jeruzalemkerk

Maak je avond extra speciaal door te beginnen met een intiem concert in de Jeruzalemkerk, een unieke locatie die bijdraagt aan de magie van de avond. Laat de klanken van live muziek je verwelkomen terwijl je je onderdompelt in de historische ambiance van deze bijzondere kerk. Een perfecte opwarmer voor het voortreffelijke diner dat volgt.

Adornes
True Bruges Jeruzalem concert
AF Fotografie AF10848
True bruges heritage venue Jeruzalemkerk
True Bruges Adornes diner Brugge event heritage
True Bruges Adornes diner Jeruzalemkerk Brugge
True Bruges Adornes heritage dinner Brugge

Specialisatie in Unieke Heritage Venues

Wij zijn trots op onze specialisatie in het aanbieden van unieke heritage venues in Brugge. Onze locaties dragen bij aan de authentieke sfeer van de stad en bieden een ongeëvenaarde setting voor bijzondere momenten. Of het nu gaat om een romantisch diner, een bedrijfsevenement of een feestelijke gelegenheid, wij zorgen ervoor dat elke ervaring bij ons een onvergetelijke is.

Heritage venues

J Au TRUE Kapucijnenkerk 20