Congres

Een congres voor jouw organisatie organiseren

Wil je een congres of conferentie organiseren, maar weet je niet goed waar te beginnen? Geen nood. TRUE neemt als full-servicebureau de volledige organisatie van jouw congres op zich.

Congres beeld groot

Organisatie en coördinatie van A tot Z

Een congres organiseren vergt veel tijd. Tijd die je liever in de core business stopt. Bij TRUE begrijpen we dat als geen ander. Daarom nemen we graag de volledige organisatie en coördinatie voor onze rekening.

Je moet ons zien als de onzichtbare, maar sturende kracht op jouw congres. Naast de logistieke en technische uitwerking, is onze creatieve input op vlak van locaties en sprekers onze sterkste troef. We zorgen dat alles tot in de puntjes goed zit, en hebben daarbij bijzondere aandacht voor de sfeer en omkadering.

Congressen in Brugge voor federaties en associaties

Brugge is zonder twijfel een topbestemming voor kleinere congressen. die op zoek zijn naar een unieke ervaring. De stad beschikt over enkele geweldige locaties zoals het BMCC en het Concertgebouw, met niet alleen hotels en horecazaken op wandelafstand maar ook een pak unieke heritage venues. De historische binnenstad is daarnaast een prachtig decor. Zo maken we van jouw congres een unieke ervaring.

Ontdek onze geslaagde congressen

Nog geen idee welke richting je met je congres wil uitgaan? Snuister door onze vorige realisaties hieronder.

We zijn de dirigenten van je conferentie

Tijdens het congres zelf zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Onze eventplanners staan paraat om de gasten te ontvangen, de teams aan te sturen en de planning nauwgezet op te volgen. Zo genieten jij en je gasten van een inspirerend evenement.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over onze werkwijze en de verschillende mogelijkheden voor jouw congres? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen maken we er een groot succes van!

Contacteer True