Over ons

A TRUE experience, ons doel bij elk event

TRUE Bruges organiseert al sinds 2008 sterke events voor bedrijven. Samen gaan we altijd voor de beste ervaring, voor jou en je gasten. Een doorgedreven service, heel veel expertise en een flinke portie creativiteit zijn daarbij onze leidraad. TRUE houdt van een persoonlijke aanpak.

Ons team van ervaren professionals werkt nauw met je samen om je visie over je evenement te begrijpen. Alleen zo creëren we een event dat je wensen en budget respecteert, maar toch ook verrast en uniek is.

064 Huis Standaert AS Deldycke

Onze eventplanners dragen zorg voor jou en je gasten

Het meeste plezier beleven we wanneer jij en je gasten plezier beleven. Daarom gebeurt alles met de grootste zorg: van de keuze voor decoratie, tot de verwelkoming van je gasten. De positieve reacties achteraf zijn dan ook de kroon op ons werk. Voor TRUE betekenen de afgelopen jaren vooral een rijkdom aan ervaringen en contacten, zowel met onze klanten als lokale leveranciers.

Geoffrey, een creatieve historicus, en Liesbeth, een gedreven econome, staan samen met het team garant voor een heel persoonlijke service. Dat teamwerk uit zich in een groot engagement naar onze klanten, maar ook naar Brugge, onze partners en leveranciers.

Destination management company in Brugge

Onze uitvalbasis voor veel van onze evenementen? Brugge. Als Destination Management Company hebben we een doorgedreven kennis van de stad en haar vele parels. Brugge kent werkelijk geen geheimen voor ons. Zo vinden we voor jouw event steeds de meest unieke locatie én activiteit.

True Bruges YPO Diner Brugge

Benieuwd hoe we jouw corporate event onvergetelijk maken? Ontdek onze services.

Services

Ontdek True Events