Services

Professionele en originele evenementen voor bedrijven

Een bedrijfsevent organiseren dat professionaliteit en originaliteit uitstraalt vraagt best wat kennis. Die heeft TRUE Bruges meer dan genoeg in huis. Al meer dan 15 jaar organiseren we corporate events volledig op maat. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Organiseer een teambuilding voor je werknemers

Dankzij een teambuilding versterk je de groepsgeest van je medewerkers, weg van de werkvloer. TRUE biedt een breed scala aan activiteiten die je team uitdagen en motiveren. Denk aan een expeditie doorheen de stad of urban fitness, een kookworkshop of zelfs een initiatie schermen of kruisboogschieten in een authentieke Brugse gilde.

Organiseer een teambuilding

TRUE organiseert en coördineert jouw congres

Alles loopt op rolletjes tijdens jouw congres. Onze professionele eventplanners leiden alles in goede banen, zowel tijdens de organisatie als op het congres zelf. Zo heb jij de kans om met je gasten te netwerken en te luisteren naar de boeiende sprekers.

Ontdek onze congressen

True Bruges YPO Brugge incentive

Beloon je klanten en medewerkers met een incentive

Hard werk en loyaliteit verdienen een bonus. Geen betere manier om je medewerkers en klanten te bedanken, dan met een incentive of bedrijfsuitje. TRUE werkt nauw met je samen en creëert een onvergetelijke ervaring die past bij je bedrijfscultuur en doelen en dit zowel voor individuele incentives als ervaringen in groep.

Incentive

Combineer work & play met een meeting

Een meeting of seminarie in Brugge is de uitgelezen manier om je klanten of (inter)nationale medewerkers samen te brengen. We stellen een programma samen dat de perfecte balans vindt tussen zakelijk en ontspanning.

Een meeting organiseren

20190411 Daikin Brugge MNO Photo 0002 7301913

Corporate events met Brugge als setting

Elk bedrijfsevenement dat we organiseren heeft het prachtige Brugge als decor. Als destination management company weten we dan ook alles over deze stad. De mooiste locaties, de meest verrassende activiteiten en de beste gidsen. Kortom, dankzij Brugge wordt jouw corporate event onvergetelijk.

Ontdek enkele van onze locaties

Een andere locatie in gedachten?

Geen probleem. Met TRUE Events realiseren we evenementen binnen én buiten de landsgrenzen. Misschien zijn Oostende, Antwerpen of Rotterdam wel de perfecte locatie voor je family day, personeelsfeest of verjaardagsfeest?

Maak kennis met True Events

True events rotterdam evenementenbureau drijvend paviljoen