Events en gala diners op unieke erfgoedplekken in Brugge

Erfgoedplekken in Brugge: Een Unieke Meerwaarde voor Uw Event

Organiseer uw volgende evenement in Brugge en ontdek de ongeëvenaarde meerwaarde van heritage venues. In deze historische stad wemelt het van de prachtige erfgoedlocaties die niet alleen een unieke charme toevoegen, maar ook een betoverende historische context bieden voor uw bijeenkomst. Brugge's erfgoed venues brengen altijd een meerwaarde. We delen graag enkele van onze favorieten.

True Bruges ontwerpt, produceert en begeleidt uw avondprogramma: gala, banket, awards night, dine-around, personeelsfeest, ...

Het Belfort van Brugge: Een Iconische Setting voor Unieke Diners en Events

Stel u voor: een exclusief diner of een bijzonder event gehuld in de eeuwenoude grandeur van het Belfort en de Brugse stadshallen, het symbolische hart van Brugge. Dit architectonische meesterwerk, dat de skyline van de stad domineert, biedt niet alleen adembenemende uitzichten, maar ook een historische ambiance die uw bijeenkomst onvergetelijk maakt.

08 TRUE by AS Deldycke

Het Provinciaal Hof

Na een uitgebreide renovatie straalt het Provinciaal Hof op de Markt in Brugge nu in al zijn historische pracht. Het monumentale pand opent straks zijn deuren als een uniek decor voor vergaderingen en diners. De perfecte symbiose van geschiedenis en modern comfort maakt het Provinciaal Hof dé bestemming voor bijzondere bijeenkomsten, waar het rijke verleden van Brugge samensmelt met hedendaagse elegantie.

D757246

Welkom bij de St-Joris Kruisbooggilde

Een unieke plek waar geschiedenis en traditie samenkomen in het hart van Brugge. Met meer dan 700 jaar aan erfgoed is deze gilde doordrenkt van verhalen. De sfeer ademt de rijke Brugse historie, waardoor het een betoverend decor vormt voor diverse evenementen.

083 TRUE AS Deldycke

Huis Standaert

Verborgen in de charmante straten van Brugge schuilt Huis Standaert, één van onze favorietjes, waar gastvrijheid hand in hand gaat met vakmanschap en traditie. 

Huis Standaert bezorgt een uniek provençaals gevoel in het hart van Brugge. Laat je verwennen door de zorgvuldig bewaarde tradities en vakmanschap die de ziel van deze plek vormen.  Geniet van de perfecte harmonie tussen het lokale vakmanschap en de warme gastvrijheid die Huis Standaert tot een bijzondere plek maakt.

104 Huis Standaert AS Deldycke

Huis Adornes, een historisch stadspaleis in het hart van Brugge

Dit betoverende pand biedt de ideale setting om uw top relaties te ontmoeten en te verwennen met een bijzonder diner. Laat u onderdompelen in de rijke geschiedenis van het huis, waar elke steen getuigt van eeuwenoude verhalen.

Huis Adornes nodigt uit tot exclusieve ontmoetingen, waar toprelaties worden omringd door de grandeur van een uniek Brugs erfgoed. 

Schneider Geoffrey Van Hulle Ekkow Photography 219