Bedrijsuitje voor Unga in Brugge

Unga ontdekt het verrassende Brugge

True Bruges Unga bedrijfsuitje brugge Dukes Palace

Verrassend Brugge

Unga besloot Brugge te kiezen als bestemming voor hun langverwachte bedrijfsuitje. De keuze viel op Brugge vanwege de gunstige centrale ligging in Europa en de reputatie van de stad als een juweel van historische en culturele rijkdom en uiteraard het Bourgondische karakter. Als ervaren Destination Management Company (DMC) in Brugge, stond True Bruges in voor de organisatie van dit unieke evenement.

True Bruges creëerde een op maat gemaakt programma dat de medewerkers van Unga de mogelijkheid bood om Brugge op een authentieke en verrassende manier te ontdekken. Een expeditie door de stad leidde hen langs verborgen plekjes en zorgde voor de nodige groepsdynamiek en vooral veel plezier.

Naast het verkennen van de stad, werd er ook veel aandacht besteed aan het culinaire aspect van de reis. De medewerkers genoten van een Bourgondische ervaring met een exclusief diner in een prachtig stadspaleis, waar ze werden ondergedompeld in luxe en verfijning. Een lunch in een authentieke brouwerij bood een smakelijke kennismaking met de lokale gastronomie en brouwtradities.

Het hoogtepunt van het bedrijfsuitje was ongetwijfeld het all-night dansfeest, waar de medewerkers de kans kregen om te ontspannen, plezier te maken en de banden met hun collega's te versterken. Dankzij True Bruges werd het bedrijfsuitje van Unga naar Brugge een leuke ervaring vol met bijzondere momenten.


True Bruges Unga bedrijfsuitje Brugge party
True Bruges Unga bedrijfsuitje DMC Brugge
True Bruges Unga bedrijfsuitje brugge dessert
True Bruges Unga bedrijfsuitje Brugge diner Adornes
True Bruges Unga bedrijfsuitje brugge Dukes Palace
True Bruges Unga bedrijfsuitje Brugge expeditie teambuilding
True Bruges Unga bedrijfsuitje Brugge teambuilding
True Bruges Unga bedrijfsuitje Brugge

Ook op zoek naar een bedrijfsuitje of uitstap met de collega's in Brugge? We maken graag een eerste voorstel op.

Contacteer ons