Sightseeing Tours in Brugge

Ontdek de Brugse Highlights

Wandel of fiets langsheen de Brugse straatjes en laat je betoveren door de Highlights van Brugge. Bewonder het majestueuze Belfort, slenter langs de pittoreske Reitjes en ervaar de pracht van de middeleeuwse architectuur in het historische hart van Brugge. Onze deskundige gidsen delen historische feiten maar vooral boeiende verhalen, waardoor je een dieper inzicht krijgt in de rijke geschiedenis van deze betoverende stad.

Perfect Tijdens Congressen, Bedrijfsuitjes of Meetings

Onze geleide wandelingen of fietstochten zijn perfect in te passen in je congres, incentive of meeting. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen wandeling na een dag vergaderen of een inspirerende teambuildingactiviteit, wij passen ons aan jouw behoeften aan. Onze rondleidingen worden aangeboden in verschillende talen, zodat iedereen kan genieten van deze bijzondere ervaring.

Laat Ons Jouw Brugge Ervaring Creëren

Ontdek Brugge op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Laat ons weten hoe we jouw bezoek kunnen personaliseren en een onvergetelijke ervaring voor jou en je gezelschap kunnen creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek het beste van Brugge met onze exclusieve geleide wandel- en fietstochten.

Contact

025 TRUE AS Deldycke

Een Combinatie van Hoogtepunten en Verborgen Juweeltjes

Onze rondleidingen gaan verder dan de gebruikelijke toeristische routes. We nemen je mee naar de minder bekende plekjes van Brugge, waar de stad haar ware karakter onthult. Ontdek charmante binnenplaatsen, schilderachtige steegjes en adembenemende uitzichten die alleen de lokale bevolking kent. Onze missie is om een perfecte balans te creëren tussen de klassieke hoogtepunten en de verborgen plekjes van Brugge.

Unieke Belevenissen Tijdens Je Tocht

Wat onze rondleidingen echt bijzonder maakt, zijn de unieke ervaringen die we integreren. Geniet van een exclusieve chocoladedemonstratie in een privé-atelier, maak kennis met lokale kunstenaars en bewonder hun meesterwerken, of ervaar de serene schoonheid van Brugge vanaf het water tijdens een privéboottocht op de Reien. Elk bezoek is zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke indruk achter te laten.

True bruges rittal boot tour incentive gids bezoek geoffrey van hulle
AF Fotografie AF22050
AF Fotografie AF22109
AF Fotografie AF22217
005 TRUE AS Deldycke
009 TRUE AS Deldycke
062 TRUE AS Deldycke
070 TRUE AS Deldycke
137 TRUE AS Deldycke
True bruges nagtzaam expeditie incentive brugge teambuilding
AF Fotografie AF10483