Top incentive voor klanten in Brugge

3-daagse incentive in Brugge

Bij TRUE geloven we in het creëren van onvergetelijke ervaringen, en recentelijk hadden we het genoegen een exclusieve incentive te organiseren voor de gewaardeerde klanten van New Holland.

Onze 3-daagse reis door Brugge was doordrenkt met verrassingen, avonturen en onvergetelijke momenten. Te midden van de betoverende historische charme van de stad, begonnen we met een boeiend bedrijfsbezoek dat de deelnemers een diepgaand inzicht gaf in het vakmanschap van New Holland.

Na een dag vol inspiratie nodigden we onze gasten uit voor een informele avond in de sfeervolle Halve Maan Brouwerij, waar ambachtelijke bieren en lokale lekkernijen de toon zetten voor een gezellige samenzijn.

Het hoogtepunt van de incentive was zonder twijfel het schitterende gala diner in het historische Provinciaal Hof.

Tijdens deze onvergetelijke reis verbleven onze gasten in het Dukes' Palace Hotel, een oase van luxe en comfort in het hartje van de stad. Het majestueuze verblijf bood niet alleen een rustige toevluchtsoord, maar ook de perfecte uitvalsbasis om de prachtige bezienswaardigheden van Brugge te verkennen.

D756152

Op zoek naar het 'echte' Brugge?

Als toonaangevende Destination Management Company (DMC) in het betoverende Brugge, is het onze missie om onze gasten mee te nemen op een reis achter de schermen, op zoek naar het authentieke hart van de stad.

Bij ons draait het niet alleen om het bewonderen van de prachtige architectuur en historische bezienswaardigheden; we willen onze gasten het 'echte' Brugge laten ervaren. Dat betekent dat we hen meenemen naar unieke, verborgen locaties die doordrenkt zijn met geschiedenis en karakter. Van oude ambachtsliedenwinkels tot charmante ateliers van lokale kunstenaars, elke plek vertelt een verhaal en biedt een glimp van het Brugge dat vaak voor het oog verborgen blijft.

Onze incentives gaan verder dan de klassieke toeristische routes. We willen onze gasten in contact brengen met de ziel van Brugge.

Op elke locatie staat de Brugse gastvrijheid centraal. Of het nu gaat om een ontmoeting met een lokale ambachtsman, een gesprek met een gepassioneerde kunstenaar, of het genieten van een intiem concert, onze gasten ervaren de warmte en vriendelijkheid van de lokale bevolking op een onvergetelijke manier.

104
150
D756152
D756244
D757229
D757247
D757344
D757670
121
129
171