Daikin Summits

Als DMC in Brugge hebben we het voorrecht om regelmatig samen te werken met Daikin, een innovatief bedrijf op het gebied van klimaatoplossingen.

In nauwe samenwerking met Daikin hebben we talloze internationale congressen en summits georganiseerd die Brugge als decor hebben. Ons ervaren team staat garant voor een vlekkeloze uitvoering, van de eerste conceptfase tot het laatste moment van het evenement.

Wij streven ernaar om de visie van Daikin tot leven te brengen in elk congres dat we organiseren, waarbij we niet alleen de zakelijke doelstellingen ondersteunen, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij alle deelnemers. Ontdek de mogelijkheden van TRUE en maak van je volgende congres in Brugge een buitengewone gebeurtenis.


AF Fotografie AF10646

Congreslocaties in Brugge

Brugge biedt een waaier aan mogelijkheden voor het organiseren van congressen die zowel verrijkend als onvergetelijk zijn. Met een indrukwekkende infrastructuur en een overvloed aan historische pracht, vormt Brugge het perfecte decor voor bedrijfsevenementen.

Het Bruges Meeting and Convention Center (BMCC) dient voor zakelijke bijeenkomsten, met state-of-the-art faciliteiten en een adembenemend uitzicht over de stad. Het Concertgebouw, een architecturaal meesterwerk, biedt een unieke setting voor conferenties met een cultureel tintje, waar kunst en zaken in harmonie samenkomen.

Naast deze gevestigde locaties heeft Brugge ook tal van unieke plekken om een warm welkom te heten aan congresdeelnemers. Van intieme binnenplaatsen tot sfeervolle historische venues, de stad biedt verschillende mogelijkheden aan voor welkomstrecepties en congresdiners.

Kortom, Brugge biedt niet alleen moderne faciliteiten voor zakelijke evenementen, maar ook een historische charme die elke bijeenkomst transformeert tot een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om vergaderingen, recepties of diners, deze stad heeft de ideale setting voor een geslaagd congres.

AF Fotografie AF10500
AF Fotografie AF16994
AF Fotografie AF10500
AF Fotografie AF17217
AF Fotografie AF17273
AF Fotografie AF14826
AF Fotografie AF14893
AF Fotografie AF10016