Internationaal seminarie in Brugge voor Lanxess

Een perfecte mix van werk en ontmoeting

Voor Lanxess organiseerden we een meerdaags seminarie in het prachtige Dukes' Palace hotel in Brugge. Dit evenement was niet zomaar een bijeenkomst; het was een ervaring die de perfecte balans vond tussen professionele ontmoetingen en het genieten van al het moois dat Brugge te bieden heeft.

Locatie: Dukes' Palace Hotel Brugge

Ons seminarie vond plaats in het indrukwekkende Dukes' Palace hotel, een locatie die bekend staat om zijn elegante ambiance en uitstekende voorzieningen. 

Werk en Ontspanning in Brugge

Brugge, met zijn historische charme, bood de ideale achtergrond voor dit evenement. Na intensieve werksessies kregen de deelnemers de kans om de stad te verkennen, met zijn schilderachtige reitjes, middeleeuwse architectuur en gezellige steegjes. 


True bruges bourgogne des flandres diner walking
True bruges mice event brugge
True event 26092023 2 12
True event 26092023 2 14
True event 26092023 2 42
Krinkels Brussel Cijfers 7409055

Informele Avond in Bourgogne des Flandres Brouwerij

Na een dag van hard werken was het tijd voor informeel plezier. De Bourgogne des Flandres Brouwerij verwelkomde ons voor een gezellige avond. Hier konden de deelnemers ontspannen, netwerken en genieten van de lokale brouwkunst. Het was een informele setting die de banden versterkte en de deelnemers de kans bood om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Slotavond in het Concertgebouw

De kers op de taart was onze slotavond in het indrukwekkende Concertgebouw van Brugge. Hier werden de deelnemers getrakteerd op een intiem concert met lokale top jazzmuzikanten. Het unieke uitzicht over de historische binnenstad voegde een vleugje magie toe aan de avond. Na het concert genoten de gasten van een heerlijk diner.