FBT Studiedag in Brugge

Studiedag in Brugge voor FBT

Op een stralende dag in Brugge kwam de koepelorganisatie FBT van de Belgische wasserijen samen voor een inspirerende studiedag. Gehouden in het prestigieuze Dukes' Palace hotel, was de locatie perfect gekozen - centraal gelegen met ruime parkeergelegenheid en alles wat Brugge te bieden heeft op loopafstand.
De dag begon met boeiende sprekers, inspirerende keynotes en heel veel overlegmomenten waarbij deelnemers zich konden verdiepen in belangrijke onderwerpen en ideeën konden uitwisselen. Tijdens de pauzes was er ruimte om te ontspannen en te genieten van de prachtige tuinen van Dukes' Palace, die een unieke omgeving boden voor reflectie en gesprekken.
Naast het programma in het hotel bood Brugge zelf een afwisselend programma, waarbij ontmoeting centraal stond. Deelnemers konden de stad verkennen, genieten van de rijke geschiedenis en cultuur, en elkaar beter leren kennen tijdens informele momenten. Een hoogtepunt van de dag was het feestelijk aperitiefmoment, gevolgd door een Belgisch bier walking dinner, waarbij de deelnemers konden proeven van lokale lekkernijen en de culinaire tradities van België konden ervaren.
Brugge bleek de perfecte locatie voor zo'n studiebijeenkomst of summit, waarbij de charme van de stad en het gemak van alles op loopafstand een grote troef waren. De combinatie van een inspirerend programma, prachtige omgeving en culinaire hoogstandjes maakte deze dag tot een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

True Bruges FBT seminarie in Brugge
True Bruges FBT meeting in Brugge dukes

Ook op zoek naar een inspirerende dag? Contacteer ons vandaag nog en we nodigen jullie graag eens uit voor een wandeling in Brugge om al eens van de sfeer en de mogelijkheden te snuiven.

Contacteer ons

True Bruges meeting in Brugge FBT
True bruges FBT congres brugge diner
True Bruges FBT congres diner Bourgogne des Flandres
True Bruges FBT congres Dukes Palace dmc brugge
True Bruges FBT meeting in Brugge
True Bruges FBT seminarie Brugge
True Bruges meeting apero open bar Bruges