Familiedag Circus


Welkom op de meest spectaculaire familiedag van het jaar: Het circus komt naar jouw bedrijf! Treed binnen in een betoverende wereld vol plezier en verwondering, waar jong en oud samen een onvergetelijke dag beleven.

Het grote circus spektakel

Het hart van ons evenement wordt gevormd door een echte grote circustent, die speciaal voor deze dag is opgezet. Hier word je ondergedompeld in de magie van het circus, met adembenemende optredens en verbluffende animaties die jong en oud zullen betoveren. Onze getalenteerde artiesten staan klaar om je te verbazen met indrukwekkende trucs, betoverende acrobatiek en grappige clowns die voor de nodige lachsalvo's zullen zorgen. 

AF Fotografie AF18067

Workshops voor jong en oud 

Laat het circus niet alleen op de piste plaatsvinden; doe zelf mee aan allerhande workshops die voor iedereen toegankelijk zijn! Jonge circusartiesten kunnen leren jongleren, balanceren op een koord, en zelfs de basisprincipes van acrobatiek ontdekken. Ouders en grootouders kunnen zich laten meeslepen in creatieve workshops, zoals schilderen, knutselen of zelfs een les in goochelkunst volgen. Er is voor elk wat wils!

Culinaire Verwennerij

Een dag vol plezier maakt hongerig! Geniet van heerlijke versnaperingen en culinaire hoogstandjes bij onze diverse eetkraampjes. Van zoete lekkernijen tot hartige snacks, er is voor ieder wat wils.

Gelukkige Gezichten

Onze grootste beloning is het zien van gelukkige gezichten. Ervaar de opwinding van het circus!

AF Fotografie AF17367
AF Fotografie AF17520
AF Fotografie AF17554
AF Fotografie AF17854
AF Fotografie AF17953
True events circus familiedag animatie bedrijf
True events circus familiedag animatie
True Events circus familiedag
True events circus family day
True events family day corporate circus

Vind nog meer inspiratie op True Events voor familiedagen

True Events